Galleri

Galleriet indeholder billeder fra de mange oplevelser som familien har haft igennem et langt begivenhedsrigt og aktivt liv som bare fortsætter og fortsætter.


Familie billederne er forbeholdt familien og kræver password.


Alle MC Cowboys som har kørt ture med mig i USA er velkommen til at sende en mail for et password på betingelse af, at ingen billeder går på Facebook eller andet tilsvarende medie. 


Interesseret i motorcykel historie ?


Let's go for a ride Cowboy

(husk lige at slå højtaleren til)

som Født ind i en familie med omfattende biograf traditioner har jeg samlet en serie billeder fra de gamle biografer i Aalborg. Deres placering og udseende inde og ude. For Palads Teatrets vedkommende ligeledes en personlig beskrivelse samt en række personlige billeder fra teatrets dagligdag. Min fars arbejdsplads igennem mange år. 


Biografserien indeholder også en stor samling billeder af gamle biografplakater. Plakater som jeg samlede igennem mit lange "biografliv". 


Bio på Boulevarden, også kaldet børnebio, blev min fars livsværk. Når tiden tillader det vil jeg udvide biograf serien med en beskrivelse af og billeder fra børnebio.


John Erik Olsen har skrevet en række bøger fra det gamle Aalborg med titlen "Sådan så der ud". I bog nr. 3 har han beskrevet og viser billeder af tidligere biografer i Aalborg inklusiv Børnebio. John var så venlig at inkludere mine personlige oplevelser og kommentarer i nævnte bog. I sandhed en bogserie der er værd at studere. Du finder hele samlingen her. 


Jeg kan oplyse, at John fortsat har få eksemplarer af nævnte bog nr. 3 på lager. Han sælger den for kr. 50,- + kuvert + GLS forsendelse.

Et flot og gedigent stykke arbjede som du bliver nødt til at eje hvis du er biografelsker.

Copyright © All Rights Reserved